Παραγγελίες Πορτρέτων

 

 

Εάν θέλετε ένα πορτρέτο για εσάς ή τους αγαπημένους σας, μπορείτε να μου στείλετε με e-mail ή με το ταχυδρομείο την φωτογραφία που προτιμάτε και θα σας αποσταλεί το έτοιμο σχεδιασμένο ή ζωγραφισμένο έργο. Ζωγραφίζω ευχαρίστως και την φωτογραφία του αγαπημένου σας ζώου (σκύλος, άλογο, γάτα, κλπ).

 

Οι προτεινόμενες τεχνικές απεικόνισης είναι οι ακόλουθες:

 

Σχέδιο με μολύβι, κάρβουνο ή σινική μελάνη, 35Χ50 εκ., με ένα ή δύο πρόσωπα, αντίστοιχα από 50-100 €.
Σχέδιο με χρωματιστά μολύβια, 35Χ50 εκ., 150 €.
Ζωγραφική σε μουσαμά, με λάδι ή ακρυλικά χρώματα, σε διαστάσεις 30Χ40, 35Χ50 και 40Χ60 εκ., από 250-300 €., ή σε διάσταση που επιθυμείτε.

 

Χρόνος για την υλοποίηση της παραγγελίας

 


Ανάλογα με τη μορφή του θέματος, ο προτεινόμενος για την περάτωση του έργου χρόνος είναι μια με δύο εβδομάδες. Εάν βιάζεστε, συζητήστε μαζί μου.

 

Αποστολή του έργου

 

Η αποστολή του έργου γίνεται με τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ταχυδρομείου, ή με υπηρεσίες courier. Ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται από μια ημέρα (με courier ή την υπηρεσία πόρτα-πόρτα), έως μια εβδομάδα για τις αποστολές εσωτερικού, και έως δύο εβδομάδες για το εξωτερικό. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον παραγγελιοδότη….

 

Πληρωμή

 


Προτείνεται η προπληρωμή του έργου σε ειδικό λογαριασμό τραπέζης. Σε περίπτωση αντικαταβολής, προτείνεται η προκαταβολή των 2/3 της τιμής του έργου.

 

 


Μαζί με το έργο, θα έχετε και την εγγύηση ότι λαμβάνετε ένα καλλιτεχνικό προιόν, κατασκευασμένο με καλής ποιότητας υλικά.

Εάν με την παράδοση του έργου διαπιστώσετε κάποια φθορά ή καταστροφή, θα πρέπει να το δηλώσετε στον υπεύθυνο υπάλληλο που σας το παραδίδει.

Τα σχέδια σε χαρτί και έργα σε μουσαμά, πακετάρονται σε ρολό, όταν παραδίδονται χωρίς το τελάρο. Συνήθως, τα έργα σε μουσαμά παραδίδονται με το τελάρο τους.

 

Συζητήστε μαζί μου και οποιαδήποτε άλλη απορία ή σχετική ερώτηση έχετε…

 

Τηλέφωνο Επικοινωνίας  6993989757​